Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 13.06.2013.
01:07
BETA A
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović čestitao je Partizanu osvajanje titule prvaka Srbije i dodao da će zbog večerašnjih izjava trenera Partizana Duška Vujoševića krivična prijava protiv njega biti dopunjena.
Četvrtak 13.06.2013.08:16
Тај мали безобразни (не)човек,сумњиве прошлости-неизвесне будућности,"подобан" свим политичким системима,склон вређању,лагању и омаловажавању бољих од себе,са банковним рачуном попуњеним отетим парама Срба избеглих са КиМ,је највеће зло српског спорта!Зар због његових фрустрација треба неко погинути да би га сместили у "бувару" или болницу на лечење?!
Četvrtak 13.06.2013.10:43
Jao sta naprica, pa jel ti Vujosevic tata ili sta? Dokad vise da podrzavamo ovu dvojicu sa njihovim prepucavanjima, ovaj tvrdi da je Covic pokrao neke pare, a dokaza za to nema, a ovaj prica o Partizanovim sudijama, a doveo je trenera koji nije cuo za suterski trening, i sad vas tako lakoverne potpale za sekund i odma ste svi i policija i sudstvo i KSS i sve odjednom znate, svi imate proverene informacije, a niko ni jedan dokaz nema... I jedan i drugi moraju na lecenje od laganja, a ovom vasem bi hirurski trebalo jezik ukloniti, da deca koja prate sport ne postanu tako kultruna kao on... On prica o Kosovu, a narod ciji je on pripadnik medju prvima priznao nezavisnost tzv drzave Kosovo...
Četvrtak 13.06.2013.11:16
Не,није ми тата али за разлику од вас,острашћених навијача ЦЗ,читам,гледам,слушам...шта ко говори и како се понаша а не да ми лик који је подобан свим политичким системима,сумњиве прошости и неизвесне будућности...соли памет!Који су спортски резултати Човића а који Вујошевића?!Последњих 2о г.-да није Дулета и Партизана,свет не би знао да се у Србији уопште игра кошарка!Има поган језик,то стоји али спортске резултате му нико не може оспорити.За покрадене паре,распитај се код избеглих са КиМ,они ће ти речи најбоље о коме је реч!И ти припадаш "народу" који има Наташу,Чеду,Чанка...који нису ништа бољи од Мила!Дуле се бави кошарком,политика га не интересује тако да ти је та примедба безвезе!
Četvrtak 13.06.2013.11:47
Jesi procitao moj komentar i jesi li svestan sta si napisao u svom? Meni Covic ne soli pamet, cak sam i rekao da ovakve stvari ne podrzavam, citaj! Jesam li negde omalovazio Vujoseviceve sportske uspehe, opet citaj!? Covic ne znam ni kad je bio na Kosovu, vrvt pre 7-8 godina, i odjednom sad Dule ima insajderske informacije o tome sta je on radio, kao i svi ti Srbi koji su izbegli, a svi cutase tolike godine? Pismeni/Video/Audio dokaz hocu, bez toga ne verujem nikome i ni u sta... Kakve sad veze imaju ovo troje navedenih, i otkud tebi da sam ja za njih, optuzujes kao ovaj vas, bez imalo stida i istinitosti, sram te bilo!!! Ako se bavi kosarkom, sto prica o Covicu i Kosovu? Sto prica o tome..
Četvrtak 13.06.2013.11:51
... kako drzava Srbija treba da trosi pare iz budzeta, itd... Kako je moja primedba bez veze? Isto vazi i za Covica koji se bavi time ko je koga gepekovao, umesto da to ostavi MUP-u... Znaci, sve u svemu, razumi da niti podrzavam Covica, niti Vujosevica, da kamere zabeleze sve, i da je glupo pricati o necemu za sta nemas konkretnih dokaza, vec samo rekla-kazala... Ako hoces bilo kakvu raspravu o bilo cemu iznosi cinjenice, a ne misljenja i procene... Ti mene izvredja da mi Covic soli pamet, da podrzavam Cedu, Canka... Pa kako te bre nije sramota? Sta si umislio da si? Ponasas se isto kao i politicari, napadas nekoga bez ikakvog osnova... Zalosno i sramotno... I ti si nepristrasan, jel?
Četvrtak 13.06.2013.11:53
I kakve veze ima Kosovo i politika Coviceva sa kosarkom? Ne bavi se politikom, ajde molim te...
Četvrtak 13.06.2013.12:31
Ти волиш контрирати,у крви ти је,па када бих ти под нос донео доказе о Човићевим "квалитетима",ти не би веровао!Подржаваш "истину" једног пропалог политичара у борби са спортским радником који има резултате (они су најбитнији у свему!),али нећеш то признати.Право питање је:"Откуд Човић у кошарци?"Ја сам споменуо избегле са КиМ,а ти причу о "признању КиМ од стране ЦГ,државе Д.Вујошевића!?Нисам те вређао,само сам упоредио Наташу,Чеду...са Милом!Јесу ли исти,бар када је КиМ у питању?Питање је како си ти прочитао мој коментар!После безброј Човићевих напада на СД Партизан и Д.В,написао сам шта о њему мисле навијачи Партизана и бојазан да његова реторика не доведе и до убистава!Шта је спорно?
Četvrtak 13.06.2013.12:40
Ja sad stvarno ne znam kako da ti bilo sta odgovorim kad ja pricam jedno,a ti tvrdis da pricam sasvim drugo, bez obzira sta sam napisao... Evo ja cu tebi opet odgovoriti na tvoja pitanja, a pokusaj i ti na moja, ako znas... Otkud ti znas sta je meni u krvi, ja ti lepo kazem, ako imas dokaz, iznesi ga, to se radi u MUP-u, a mozes i ovde... Ne mozes pricati sta ti padne na pamet i sta bi bilo kad bi bilo, itd, jer to uz to sto ne bi trebalo da je po zakonu, nije ni moralno, da li se sa tim slazes? Ne podrzavam nikakvu istinu i neistinu Covica, ja ti pricam sta je ovaj vas radio i govorio tokom sezone, to su kamere i brojni novinari zabelezili... Sta tu nije jasno? Jel treba da crtam?
Četvrtak 13.06.2013.12:44
Kako da ti priznam nesto sto ne mislim? Ne podrzavam Covica, alo!!! To sto nisam ni protiv njega, to je druga stvar, ali ne podrzavam ga!!! Jel to toliko tesko razumeti? Nije sve u zivotu crno ili belo... Covic je u kosarci vec 10-tak godina, i to tvoje pitanje ne vidim sa cim ima veze... Zasto Kosovo ima veze sa KK Crvena Zvezda? Ovo bi trebalo da je sport, a ne politika, pomenuo sam sta sam pomenuo iz razloga sto Vujosevic deli moralne lekcije nemoralnom Covicu, a nije kompetentan za tako nesto... Rekao si da pripadam onima koji imaju gore pomenute, znaci ako nesto drugo mislis izrazi se kako treba... Koliko dugo Vujosevic omalovazava i napada Zvezdu, da li to vidis? Gadi mi se ovo sto se
Četvrtak 13.06.2013.12:49
... njih dvojica prepucavaju, ali to je pocelo mnogo pre Covicecog dolaska u Zvezdu(mislim na Vujosevicev odnos prema Zvezdi)... Kad je sa podsmehom na konferencijama pre 5-6 godina govorio da ce Zvezda uzeti titulu za 10-15 godina... I za to postoje snimci... Kako jedan sportski radnik ili pedagog moze sebi da dopusti takvo ponizavanje protivnika? Brkas stvari, razumem da si navijac Partizana, ali neke stvari koliko god podrzavas nekoga ne bi trebalo da ne vidis... Za sve sto pricam izadji na youtube i potrazi ako mi ne verujes... Vujosevic je umesao politiku svojim nastupima u medijima... A to sa ubistvima si paranojican i preterujes, a ako se ne daj Boze i desi da neki maloumnik ubije...
Četvrtak 13.06.2013.12:51
... Vujosevica, to je iskljucivo njegovom zaslugom, pa seti se kad je govorio da je njegov najveci uspeh sto ga Zvezdasi mrze???!!!! I za to postoje video dokazi... I sad tu glupost sto si ti napisao da ovo sto Covic radi moze dovesti do ubistva Vujosevica, ja isto tebe mogu da pitam, al da zamenim Vujosevica i Covica u pitanju... Ajde ako imas nesto argumentovano reci, a ne rekla-kazala ili da zmuris na jedno oko i vidis sta se desava samo na jednoj strani medalje...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)